Suurin osa kaikista talouksista käyttää paristoja johonkin, valitse GP Batteries -tuotteet saavuttaaksenne helposti varainhankinta tavoitteenne yhdessä kanssamme!

GP PB420

Tuotenumero 202205

Latauslaite lataa akut varovasti yön aikana. Kytke suoraan pistorasiaan.

Lataa: 2/4 kpl AA/AAA akkua

Latausaika: 11-13 h

Mukana 4 kpl GP ReCyko 2000 mAh AA NiMH-akkuja

Latauskanavat: 2 (akut ladataan pareittain)

GP H500

Tuotenumero 202208

Kompakti pikalatauslaite tekniikkatietoisille, joka lataa akut 2–4 tunnissa.

Lataa 1-4 AA tai AAA akkua

Erilliset latauskanavat (4 kpl)

Mukana 12V latausjohto autoon

Latausaika: 4 h

Mukana 4 kpl GP ReCyko 2600 mAh AA NiMH-akkuja

GP ReCyko+ 2600 mAh ladattavat akut / AA

Tuotenumero 201146

GP ReCyko -akut ovat uuden sukupolven ladattavia akkuja, joissa yhdistyvät kertakäyttöparistojen ja ladattavien akkujen parhaat ominaisuudet.

Korvaa kertakäyttöiset paristot täysin​

Ladattu ja käyttövalmis ostohetkellä

Järkevä ympäristövalinta

Pitää virran sisällään vuoden ajan käyttämättömänä

GP ReCyko+ 950 mAh ladattavat akut / AAA

Tuotenumero 201149

GP ReCyko -akut ovat uuden sukupolven ladattavia akkuja, joissa yhdistyvät kertakäyttöparistojen ja ladattavien akkujen parhaat ominaisuudet.

Korvaa kertakäyttöiset paristot täysin​

Ladattu ja käyttövalmis ostohetkellä

Järkevä ympäristövalinta

Pitää virran sisällään vuoden ajan käyttämättömänä

GP Super AA-paristot, 24-pack

Tuotenumero 151050

15A/LR06

Alkaliparisto, joka on tarkoitettu lähes kaikkiin tuotteisiin, jotka vaativat keskisuurta virtamäärää esim. lelut, seinäkellot, kaukosäätimet ja taskulamput.

Koko: AA

24 kpl / pkt

Kertakäyttö

Voltti 1.5 V

GP Super AAA-paristot, 24-pack

Tuotenumero 151051

24A/LR03

Alkaliparisto, joka on tarkoitettu lähes kaikkiin tuotteisiin, jotka vaativat keskisuurta virtamäärää esim. lelut, seinäkellot, kaukosäätimet ja taskulamput.

Koko: AAA

24 kpl / pkt

Kertakäyttö

Voltti 1.5 V

Aloita myynti tästä!

Osa ladattavien akkujen tuotosta menee ihmisille, jotka asuvat niin sanotussa energiaköyhyydessä. Tällä hetkellä osa tuloista kohdistuu loistaviin hankkeisiin Afrikassa. Alempana sivulla lisää tietoa tästä.

Ympäristöystävällinen ja taloudellinen vaihtoehto alkaliparistoille – puhumattakaan siitä, että sinun ei tarvitse aina käydä kaupasta ostamassa uusia paristoja. GP ReCyko -akut voidaan ladata useita satoja kertoja.

Paristoasiantuntija vuodesta 1964. GP Batteries -yhtiön pitkä kokemus ja kattava osaaminen paristoista, akuista ja latauksesta on nostanut heidät alansa huipulle. 

Myynnin yhteydessä teillä on mahdollisuus saada Batteriboet -keräyslaatikoita käytettyjen paristojen ja akkujen talteen ottamiseksi, jotta ihmiset vähentäisivät niiden hävittämistä talousjätteen seassa.

Green Investment ja Batteriboet

Batteriboet by GP Batteries

GP-Batteries ja ruotsalainen Naturvårdsverket ovat yhteistyössä luoneet keräyslaatikon Batteriboet – käytettyjen paristojen ja akkujen talteen ottamiseksi, jotta ihmiset vähentäisivät niiden hävittämistä talousjätteen seassa.

 

Teillä on mahdollisuus saada ilmaisia Batteriboet -laatikoita GP Batteries tuotteiden myynnin yhteydessä!

Tuotteiden valmistajina, myyjinä ja markkinoijina meidän tulee kantaa vastuuta ja toimia aktiivisesti toteuttaaksemme kodeissa ja työpaikoissa kestäviä valintoja.

Paristot ja valonlähteet eivät kuulu niihin ostoksiin, jotka saavat meidät tulemaan kotiin hymy huulillamme. Tiedämme sen, mutta meillä on toisen tyyppinen tehtävä. Jokainen myyty ladattava akku, joka korvaa röykkiön kertakäyttöparistoja ansaitsee kiitoksen, kuten myös jokainen LED-lamppu, joka korvaa perinteisen halogeenilampun tai hehkulampun. Tehtävämme on tarjota sinulle parempia vaihtoehtoja kertakäyttöisiin kulutustottumuksiin.

On olemassa asioita, joita voit tehdä jo tänään vähentääksesi ympäristövaikutuksia. Valitsemalla ympäristömerkittyjä paristoja, energiatehokkaita valonlähteitä, vaihtoehtoisia ladattavia tuotteita ja kierrättämällä kuluttamiasi tuotteita, olet päässyt pitkälle.

Ryhdy lataajaksi!

Ladattavien akkujen avulla vähennät paristokäyttöä, säästät rahaa ja pienennät ympäristövaikutuksia. Kun olet ladannut akun neljännen kerran, se tuottaa jo ympäristöedun verrattuna siihen, että käyttäisit neljää kertakäyttöistä alkaliparistoa, joissa on vastaava energiamäärää.

Ladattavien GP ReCyko -paristojen ansiosta sinulla on aina paristoja kotona. Sinun ei tarvitse enää koskaan kuunnella kiljuvaa lasta, joka roikkuu jalassasi kiinni, koska taskulamppu lakkasi yhtäkkiä toimimasta, etsiä paristoja kaukosäätimeen tai keskeyttää peliä mennäksesi välillä kauppaan ostamaan paristoja.

Tarkkaile vihreää symbolia!

Symboli koristaa tuotteita, joiden valinnalla on
merkitystä sinulle, ihmiskunnalle ja planeetallemme.

Lue lisää tästä

varainhankinta rahaa joukkueelle varainhankinta rahaa joukkueelle varainhankinta rahaa joukkueelle rahaa luokalle rahaa luokalle rahaa luokalle rahaa luokalle varainhankinta varainhankinta varainhankinta varainhankinta