Finnish premium liquorice

Maut syntyvät huippukokin intohimosta lakritsiin.

LIQin maut on suunnitellut palkittu ravintoloitsija ja keittiömestari Tomi Björck.

Tomin fine dining -tausta näkyy laadukkaista raaka-aineista ja tinkimättömästä asenteesta makujen kehittelyyn. Monet huippu-ravintoloista tutut maut, kuten suolakaramelli sekä appelsiini ja mustapippuri toimivatkin täydellisesti lakritsiin tuotuina.

varainhankinta lakritsi

Liq Dusk

Suolakaramelli

Suolakaramelli LIQ Duskin maku tulee hämärän rajamailta. Pehmeä, paahteinen ja täyteläinen maku kietoo kielen syliinsä, ennen kuin katoaa jälleen pimeyteen. Toffeemaiset aromit viimeistelevät jälkimaun.

150g

Liq Sunrise

Appelsiini ja mustapippuri

Pimeys väistyy hetkeksi, kun LIQ Sunrisen appelsiini nousee esiin. Mustapippurin mausteisuus täydentää makuparin, ja tuloksena on jotain eksoottista ja kiinnostavaa.

150g

varainhankinta lakritsi
varainhankinta lakritsi

Liq Moon

Ripaus merisuolaa

Kuten kuu liikuttaa meriä, saa LIQ Moon lakritsinystävien kulmat kostumaan onnesta. Hienostunut ja moniulotteinen makumatka vie ajatukset pimeälle merelle, josta suuhun tarttuu merisuolan pirteä maku.

150g

Liq Night

Original

Miltä pimeys maistuu? LIQ Originalin maku vie ajatukset lakritsin juurille, maan alle ja pimeään. Perinteiset lakritsin aromit ja täydellinen tekstuuri saavat käden hamuamaan lisää.

150g

varainhankinta lakritsi

Käsityönä pienissä erissä valmistetun LIQ-lakritsin reseptit ja maut ovat Pohjolan luonnon sekä vuoden- ja vuorokaudenaikojen inspiroimia.

Kaiken perustana olevaan lakritsin pimeyteen sekoittuvat niin tutummat kuin yllättävätkin sävyt ja vivahteet. Lopputulemana on makumatka, joka ei jätä kylmäksi, vaikka se Pohjolasta tuleekin.

LIQ on joukko suomalaisia lakritsinystäviä, jotka haluavat yhdistää parhaat raaka-aineet, käsityön ja huolella rakennetun makumaailman ripaukseen suomalaista pimeyttä.

He eivät tingi laadusta ja kantavat vastuun ympäristöstä.

Varainhankinta lakritsi

Liq Dusk

Ainesosat

Sokerisiirappi,vehnäjauho, sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, lakritsiuute, aromit, väri (E153), merisuola, säilöntäaine (E202), pintakäsittelyaine [kasviöljy (kookos, rypsi),(E901].

Liq Sunrise

Ainesosat

Sokerisiirappi,vehnäjauho, sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, lakritsiuute,  väri (E153), mustapippurijauhe, aromi, säilöntäaine (E202), pintakäsittelyaine [kasviöljy (kookos, rypsi),(E901].

Liq Moon

Ainesosat

Sokerisiirappi,vehnäjauho, sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, lakritsiuute, merisuola, väri (E153), säilöntäaine (E202), aromi, pintakäsittelyaine [kasviöljy (kookos, rypsi),(E901].

Liq Night

Ainesosat

Sokerisiirappi,vehnäjauho, sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, lakritsiuute, väri (E153), säilöntäaine (E202), aromi, pintakäsittelyaine [kasviöljy (kookos),(E901].