Tuotteet

Autamme teitä ja ympäristöä

Varainhankinta tuotteita teille - ideoimme ja kehitämme niitä jatkuvasti, jotta laadukkaat tuotteet löytäisivät teidät ja asiakkaanne!

Joukkuekassan tuotteiden perustana ja lähtökohtana on ympäristö, kestävä kehitys ja kestävät valinnat.

Tämä on intohimomme

Tarjoamme huolellisesti valikoituja tuotteita joukkueille, seuroille ja luokille.

Samalla, kun saatte tuottoisan ja varman tavan ansaita varainkeruulla rahaa yhteisiin hankkeisiinne, voitte olla mukana vähentämässä ympäristövaikutuksia.

Tämän paremmaksi se ei tule. Meillä on ilo olla mukana auttamassa teitä, sillä tiedämme, että toimimalla näin saamme aikaan paljon hyvää, teille ja ympäristölle.

Otamme mielellämme vastaan tuote-ehdotuksia! Jätä toiveesi tähän.

Tutustu TOP 10 vinkkeihimme

Lue myös artikkelimme, jonne olemme koonneet TOP 10 varainhankinta myyntivinkkiä. Lue ja hyödynnä vinkit onnistuneeseen varainhankintaan tästä.

Artikkeli on hyvä työkalu ryhmällesi ja tarkistuslistaa seuraamalla varainhankinta ja sen toteutus onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla ja jonka avulla pääsette tavoitteeseenne, oli se sitten turnausmatka, pienemmät joukkuemaksut, luokkaretki tai jokin muu tavoite.

Käy Facebook -sivuillamme ja seuraa meitä!
Tällöin saat ensimmäisten joukossa tiedon siitä, kun valikoimaamme ilmaantuu uusia tuotteita, kampanjoita tai kilpailuja joihin voit osallistua.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat lisää tietoa varainhankinnasta älä epäröi, vaan ota meihin yhteyttä!

joukkuekassa@joukkuekassa.fi