Yhteys.

TIETOA MEISTÄ

RAHAA JOUKKUEELLE,
LUOKALLE TAI
SEURALLE​

Täältä löydät yhteystietomme, sekä hieman tietoa Joukkuekassasta. Me Joukkuekassalla haluamme, että jokaisella on oikeus harrastamiseen. Liputamme positiivisen ilmapiirin ja vihreämmän ympäristön puolesta.

Rakkaudesta lajiin

Joukkuekassa on erikoistunut auttamaan joukkueita, seuroja ja koululuokkia rahoittamaan pelireissuja, harrastuksia ja aktiviteetteja myymällä helposti myytäviä tuotteita asiakkaille helpolla ja tehokkaalla tavalla, joka tuottaa paljon rahaa pienellä työpanoksella.

Paras varainhankinta koostuu siitä, kun ryhmä myy tuotteita, joita on helppo ja kiva myydä. Siitä, kun ryhmälle jäävä voitto on suuri ja siitä kun tuote on ekologinen ja eettisten standardejen mukaan valmistettu. Nämä arvot ovat lähellä Joukkuekassan sydäntä ja meille on ilo, mikäli se tuottaa hyvää mieltä myös teille muille!

Joukkuekassan valinta on turvallinen

Helpoin tapa ansaita rahaa joukkueelle tai luokalle on myydä tuotteita, joita kaikki tarvitsevat ja käyttävät, ympäri vuoden. Juuri sellaisia tuotteita Joukkuekassalla on tarjota joukkueellesi, seurallesi tai luokallesi.

Joukkuekassan konseptilla ette ota mitään riskejä, sillä ryhmä ottaa ensin tilaukset vastaan, jonka jälkeen vasta tilaus tehdään meille. Tällä tavoin teille ei aiheudu mitään ongelmia tai vaivaa palautusten suhteen, sillä tilaatte vain ne tuotteet jotka olette myyneet. Kun ryhmä on toimittanut tilaukset asiakkaille ja rahastaneet asiakkaitaan tuotteista maksatte Joukkuekassalle ja pidätte voittonne. Helppoa ja vaivatonta!

Tämän paremmaksi se ei tule mikäli haluatte ilman riskejä ansaita rahaa ryhmänne kassaan!

Yksi suurimmista etuuksista Joukkuekassan konseptissa on se, että teidän ei tarvitse myydä niin paljon tuotteita saadaksenne kuitenkin hyvin rahaa ryhmälle.

Mikäli teillä kuitenkin on tietty tavoite tai päämäärä, johon haluatte yltää, voimme auttaa teitä sen saavuttamisessa tarjoamalla teille eri bonustasoja, joiden avulla tavoitteenne saavuttaminen on entistäkin helpompaa.

Yhteys.

Facebook

Seuraa meitä!

Sähköposti

joukkuekassa@joukkuekassa.fi

Instagram

Seuraa meitä!

varainhankinta

W&M Web Products

Y-tunnus 2958115-2